Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Mirza'dan ziyaret turu

Başkan Mirza

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma`da göreve yeni başlayan Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Alim Taş ve Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç`ı makamlarında ziyaret etti.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma`da göreve yeni başlayan Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Alim Taş ve Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç`ı makamlarında ziyaret etti.
İlk ziyaret Başsavcıya
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza geçtiğimiz günlerde Bursa Cumhuriyet Savcılığından Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Alim Taş`ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Taş, "Büyük ve sanayi bakımından gelişmiş bir kente geldik. Bandırma ayrıca cezaevi nedeniyle önemli yerleşim alanlarından birisidir. Bizim için görev yaptığımız yerden ziyade görevimizi en iyi şekilde yapmaktır. Bandırma`da bulunmaktan ayrıca memnuniyet duyuyorum.” diye konuştu.
Mirza, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde
Belediye Başkanı Mirza geçtiğimiz ay Dursunbey Emniyet Müdürlüğü’nden Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Haydar Kılıç`ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Başkan Mirza, “Emniyet güçlerimiz bizim için çok önemli. İki kurum olarak birlikte uyum çalışarak Bandırmada ki huzur ve güven ortamını daha yukarılara çıkaracağımıza inanıyorum. Emniyet personelimizi ve sizi kutluyor yeni görevinizde başarılar diliyorum.” diyerek Bandırma`nın sorunlarını aktardı.
Bandırma`nın son günlerde gündem konusu olan ve en büyük sorunlarından birinin uyuşturucu olduğunu belirten Başkan Mirza, bunun için kurumların birlikte hareket etmesi gerektiği üzerinde durdu. Emniyetin bu konuya hassasiyetle yaklaşacağını ifade eden Kılıç, Başsavcıyla da bu konuda görüşmeler yapıldığını ve birlikte mücadele etmek için çok olumlu görüşmeler içinde olduklarını söyledi.
Belediye olarak kendilerinin de bu konuda sosyal proje çalışmaları hazırlıkları içinde olduklarını, uyuşturucu konusunda bilinçlendirmenin de önemli olduğunu belirten Mirza, `Tüm kurumların bu konuda hassasiyetle durması gerekiyor. Gençlerimizi uyuşturucu bataklığından korumak için başta siz emniyet olmak üzere hepimize görev düşmektedir. Görüyoruz ki Bandırmalıların tamamı bu konuda bizlere destek olacaktır.” Dedi
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı